Голямата звезда на българската естрада Панайот Панайотов неведнъж е виждал

...
Голямата звезда на българската естрада Панайот Панайотов неведнъж е виждал
Коментари Харесай

Не е за вярване! Легенда на родната естрада среща НЛО

Голямата звезда на българската сцена Панайот Панайотов нееднократно е виждал НЛО, твърди самият той. Срещите му с представителите на непознатите цивилизации ставали в близкото до София село Царичина. Населеното място от години е обгърнато в тайнственост. Според една от легендите военните били облъчени от извънземни с психотронно оръжие, което ги е зомбирало срещу волята им.

" Имаме вила на Царичина. Често виждам летящи обекти, те са си нещо обикновено за селото. Ето в този момент отново неотдавна видях. Обикновено чиниите седят неподвижно в една точка, внезапно изхвърчат и изчезват. Случвало се и къщата ни да бъде осветявана като с прожектор. Но мен не ме е боязън от НЛО. Един популярен немски публицист е споделил: " Там, където имах смях, няма боязън от дявола ", признава Панчо.

Само преди дни обичаният артист навърши 68 лета. Свеж и целенасочен, той приготвя нови срещи с публиката. По случай 24 май момчето, което приказва с морето, ще поздрави сънародниците ни в прилежаща Гърция. Концертът му ще е в Солун, където артистът има доста почитатели. Панайот приготвя и огромен концерт, озаглавен " Вечните евъргрийни ".

" В огледалото виждам едно възмъжало момче и си споделям - Панчо, не се опасявай, самоуверено напред! Аз не се усещам приключен като човек, нито пък новак, по-скоро съм някъде по средата. Все още се изучавам, желая да си овладея изцяло гласа, тъй като за мен това е доста значимо. Когато един артист е овладял глас, той може да прави с него всевъзможни декорации и да пее песни. Надявам се, до момента в който трае земният ми живот, да привикна да бъда оптимално ефикасен, желая хората да ме харесват доста повече, в сравнение с в този момент. Винаги има какво още повече и повече да се желае. Нещо ми подсказва, че това би трябвало да стане в този мой живот, тук и в този момент ", споделя още Панайот.

Колкото до най-интересните случки в живота му, артистът не може да не помни жена, която считала, че й е неин наследник.

" Беше от някакво петричко село. Версията й бе, че имала четиримесечен наследник Панайот, който обаче не ми стана ясно по какъв начин и за какво е изгубила. Видяла ме по малкия екран и решила " Те този е моят наследник ", споделя Панчо.

С дамата при него отишла и част от родата й. " Те споделиха, че детето има белег на задната част на бедрото. Аз незабавно се съблякох и демонстрирах - нямам белег. Но години наред не се спря тази жена. Колкото пъти съм имал концерт където и да е, както и в Петричко, идва тя, качва се на сцената, дава ми плик с круши, ябълки примерно, и 10 лв. вътре, целува ме пред всички и си отпътува. Това е единствено една радостна история, само че някак ми се е запечатила ", споделя порасналото момче.

Източник България Днес
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР