Голямата звезда на Аякс Дани ван де Беек заби щерката

...
Голямата звезда на Аякс Дани ван де Беек заби щерката
Коментари Харесай

Звезда на Аякс се хвана с дъщерята на Бергкамп

Голямата звезда на " Аякс " Дани ван де Беек заби щерката на легендата на клуба Денис Бергкамп. Халфът и чаровната Естел са дружно от няколко месеца, само че едвам в този момент официализираха връзката си. Двамата се появиха дружно в Париж на церемонията по връчването на " Златната топка ", написа " България през днешния ден ".

Мнозина от гостите не знаеха кое е момичето до Дани и с изненада научиха, че това е щерката на някогашния голмайстор. Двамата влюбени са на по 22 години и са неразделни напоследък. Естел имаше желание да гради кариера на модел, само че сега се е отдала на следването си.

Тя е израснала по стадионите и футболът несъмнено не и е непозната материя. През идващото лято тя може да се реалокира дружно с Дани в Мадрид. Халфът на " Аякс " е мощно мечтан от " Реал " и е въпрос на време да премине в кралския клуб или някой различен от европейските грандове. Ван де Беек е една от най-актуалните млади звезди във футбола. Неговата цена съгласно експертите стартира от 50 млн. евро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР