Голямата звезда на аржентинския футбол Лионел Меси намекна, че най-вероятно

...
Голямата звезда на аржентинския футбол Лионел Меси намекна, че най-вероятно
Коментари Харесай

Лео Меси казва сбогом на Аржентина при провал на Мондиала

Голямата звезда на аржентинския футбол Лионел Меси загатна, че най-вероятно ще приключи дефинитивно кариерата си в националния тим, в случай че отборът не завоюва международната купа на идния Мондиал 2018.

30-годишният нападател е решен на всичко, с цел да успее да попълни витрината с единственото изчезнало му отличие (и единственото, което го дели от другия обичан наследник на Аржентина – Диего Марадона). Преди 4 лета „ гаучосите” стигнаха до финала на Световното състезание в Бразилия, където обаче отстъпиха против Германия след продължения.

Ди Мария: Меси е най-великият, успех в Русия единствено ще го затвърди

Меси има на сметката си и три изгубени финала за Копа Америка (2007, 2015 и 2016), като след последния в припадък на отчаяние Ла Пулга разгласи, че се отдръпва от представителния отбор. Много бързо обаче той премисли решението си и се върна назад.

„ Всички усещаме, че в случай че не спечелим международната купа в Русия, единственият вероятен път би бил да се откажем от националния отбор”, призна Меси в изявление за „ Ла Корниса”.

„ Мечтая да подвигна този трофей в Русия. Желанието ми е да изживея нещо сходно както в Бразилия през 2014 година. Може да направиш всичко както би трябвало, а най-после да се провалиш. Точно това ни се случи в Бразилия.”

Меси е абсолютният рекордьор по голове за Аржентина с 61 попадения в 123 срещи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР