Голямата звезда на аржентинската селекция по футбол Лионел Меси на

...
Голямата звезда на аржентинската селекция по футбол Лионел Меси на
Коментари Харесай

Тъжен рожден ден за Лео Меси

Голямата звезда на аржентинската селекция по футбол Лионел Меси на днешния 24 юни навършва 31 години в най-горчивия момент за гаучосите на Мондиала в Русия.

Възпитаниците на Хорхе Сампаоли разочароваха своите почитатели след първите си два мача на шампионата и оставането в конкуренцията сега е под въпрос.

Аржентина има единствено една точка в актива си след ремито с Исландия, а против Хърватия инкасира тежко проваляне с 0:3.

Така последният дуел от груповата фаза ще бъде решителен за бъдещето на Меси и компания. Той ще е на 26 юни против Нигерия, който след триумфа над " викингите " се изкачи на второто място в група " D " и в този момент мечтае нависоко.

До момента Меси е сребърен медалист от Мондиала през 2014 година, когато във финала " албиселесте " отстъпи на Германия, има два изгубени решителния дуела за Копа Америка (2015, 2016). Следва да се има поради, че Меси е златен медалист от олимпийските игри през 2008 година и притежател на международната купа при младежите през 2005 година.

 Стоичков за Аржентина: Отбор в залез, който разчита единствено на Меси
Стоичков за Аржентина: Отбор в залез, който разчита единствено на Меси

" Хърватия изигра страховит мач "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР