Голямата задача на ПП АБВ е масирана битка за разделяне

...
Голямата задача на ПП АБВ е масирана битка за разделяне
Коментари Харесай

АБВ си поставя задача да раздели ГЕРБ от държавата

Голямата задача на Политическа партия АБВ е масирана борба за делене на партията ГЕРБ от страната. Това съобщи на конференция в Плевен ръководителят на партията Румен Петков.

След национално заседание на групировката, което събра в града представителите на централното управление и водачите на регионалните структури, той разяснява, че налице е слепване на ГЕРБ с страната, което е доста близо до това отпреди ’89 година.

„ Имаме институционално обезпечен закупен масиран управляван избор. В Държавна фирма „ Земеделие “, където те са над 2000, а в новосформираното звено БГ тол са наети също над 2000 чиновници. Никъде по света няма такова нещо – това са коли, офиси, безумни разноски, от които нищо не следва “, сподели той и добави, че и сега не престават да се множат изнесените звена на държавната администрация. Според него, това точно е метод, по който гласоподаватели да се държат във тип взаимозависимост и респ., опция за въздействие. Всичко това е резултат от слепване на партията с страната.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР