Голямата уста на Криско отново е тема №1 за неговите

...
Голямата уста на Криско отново е тема №1 за неговите
Коментари Харесай

Криско:В шоубизнеса е пълно с гейове

Голямата уста на Криско още веднъж е тематика №1 за неговите сътрудници и фенове. След като преди броени седмици той се изцепи, че желае да прави секс с Кристина Патрашкова, в този момент още веднъж зачекна деликатна тематика. Рапърът е безапелационен, че много негови сътрудници са с гей ориентировка. В диалог с почитатели, обожател изрази мнение, че сцената се нуждае от реализатор мъж с лява ориентировка, в който младите хомосексуалисти да намират поддръжка. Изказването му, което явно не взима поради Азис, много учуди Криско.



”Е то по-голямата част май са гейове ", написа в отговор младият баща. За никого не е загадка, че измежду сякаш околните хора на Криско, също има такива с противоположна полова ориентировка. Слухове има за Миро, Любо Киров и така нататък, а при започване на кариерата си Криско също бе спряган в сходни гей кавги.

"Дали не приказва от персонален опит? Много се шушука и за неговите полови желания. Дори някогашни негови партньорки са изказвали сходни подозрения ", потриват с ръце злобарите в мрежата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР