Голямата цел на ЦСКА е ясна - титла на България.

...
Голямата цел на ЦСКА е ясна - титла на България.
Коментари Харесай

ЦСКА не може да си позволи да повтори Локо

Голямата цел на ЦСКА е ясна - купа на България. Всеки мач до края на шампионата ще е като край за " армейците ", а те нямат право на неверна стъпка още в първия дуел. Той е посещение на Берое. В Стара Загора ЦСКА няма победа в 3 следващи срещи за състезание, като в два от случаите загуби. Време е Саша Илич и компания още веднъж да трансформират статистиката, както го направиха нееднократно през есенния полусезон.
 Снимка 582626
Източник:

Берое не е тимът от последните години, не демонстрира непоклатимост и някакъв необикновен футбол. През актуалната акция единствено един тим от краткотрайния Топ 6 не победи заралии. Локомотив (Пловдив) отстъпи с 0:2 в Стара Загора, а ЦСКА не може да си разреши да повтори случилото се със " смърфовете ".
 Снимка 582618
Източник:

" Червените " разрушиха този противник с 5:1 на стадион " Българска войска ". С 0:4 заралии бяха разгромени в София и от ФК ЦСКА 1948. Със същия резултат на техен терен ги опустоши Лудогорец. Левски стигна до трите точки при аудиенция на Берое с 1:0, а Славия победи " зелено-белите " с 2:0 вкъщи. Всичко това значи, че единствено с класа и рутина, ЦСКА е задължен да победи в неделя и да стартира сполучливо пътя си към по този начин чаканата и мечтана купа на България. Саша Илич и футболистите би трябвало да го осъзнават добре.
 Червен картон в мача Берое - ЦСКА е доста евентуален
Червен картон в мача Берое - ЦСКА е доста евентуален

При арбитър Георги Давидов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР