Голямата цел на Манчестър Юнайтед – Джеймс Мадисън, ще остане

...
Голямата цел на Манчестър Юнайтед – Джеймс Мадисън, ще остане
Коментари Харесай

Роджърс: Мадисън остава тук, няма да става като Магуайър

Голямата цел на Манчестър Юнайтед – Джеймс Мадисън, ще остане в Лестър Сити и след края на януарския трансферен прозорец, удостовери мениджърът Брендън Роджърс.

Атакуващият халф на Лестър е обект на интерес от „ алените дяволи”, като Оле Гунар Солскяер смята, че англичанинът е един от хората, който може да му помогне да възроди закъсали си тим. Същевременно бордът на Юнайтед е подготвен да отпусне и нужните средства Мадисън да заиграе на „ Олд Трафорд”.

Въпреки това, Роджърс удостовери, че никой няма да напусне Лестър през януари. „ Няма напрежение у нас, защото нямаме потребността да продаваме. Джеймс е доста надарен футболист и ще остане и след януари при нас. Той е състезател, с който можем да си помогнем и да продължим положителното си показване в идващите години. Искаме да го запазим още време при нас, като той и неговите сътрудници ще би трябвало да приказват с клуба – това ще отнеме време”, призна Роджърс.

Северноирландският експерт сподели, че няма предпочитание да се случва трансферна сага, каквато стана при прехвърлянето на Хари Магуайър от Лестър в Манчестър Юнайтед през лятото. „ Искаме единствено да прибавяме играчи, в случай че можем. Разполагаме с доста твърд тим, който е млад и може да се развиваме. Ще ни се да закупим футболисти, само че в случай че не можем, то ще продължи с сегашния състав и ще се укрепваме през лятото”, сподели Роджърс на въпрос за привличането на някогашния му футболист от Ливърпул – Хари Уилсън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР