Голямата тайна падна! Певицата Алисия е една от най-зорко пазените

...
Голямата тайна падна! Певицата Алисия е една от най-зорко пазените
Коментари Харесай

Алисия играе принцеса в „Маскираният певец”

Голямата загадка падна! Певицата Алисия е една от най-зорко защитаваните участнички в шоуто „ Маскираният артист ” , научи HotArena .

Хитовата изпълнителка се крие зад облика на принцесата. Въпреки че не се вижда нито една част от тялото й, а гласът й е изменен, продуцентите позволиха една неточност, с която мистерията се разнищи, написа „ България през днешния ден ”.

„ Родена съм на 20 минути по автомагистралата в посока Бургас ”, сподели във визитката си маскираната принцеса. Алисия изцяло съответствува с това. Бившата на Валери Божинов е родом от Вакарел и е единствено на 20 минути от София.

Освен това певицата е на растежа на маскираната певица и има грациозни придвижвания, като героинята от предаването.

Екранната принцеса сподели и забележителни умения с микрофон в ръка. Тя без никакво терзание се появи пред публиката и без неточност изпя едно от най-хитовите части за годината.

Което наведе феновете на мисълта, че не й е непозната сцената и има стабилен опит в областта на музиката. Участията на певицата внезапно понижиха в последните седмици.
Това още повече ускорява тезата, че точно тя се крие зад облика на принцесата.

Слухове се носят и за още един от участниците. Зрителите са уверени, че зад огромното пиле се крие Дивна . Певицата просто не може да сбъркана. Тя призна, че е била част от музикални формати и е открита от друга звезда.

„ Един човек ми оказа помощ да потегли нагоре в кариерата ”, споделя пилето.

Дивна е едвам на 11 години, когато печели музикалното предаване „ Пей с мен ”, дружно с Миро от „ Каризма ”. По-късно той я продуцира и я изстреля в друга орбита.

Иначе първия, който отпадна от надпреварата се оказа Иван Звездев. Готвачът бе в облика на паун и плени феновете с осъществяването си на песента „ Летя ” на италианеца Доменико Модуньо.

Двама от детективския панел — Мария Илиева и Герасим Георгиев-Геро, съумяха да разпознаят кой се крие зад маската с помощта на жокерите.

След като смъкна маската и се разкри пред България, паунът призна, че е опазил мъчно тайната си.

„ Никой от фамилията ми не знаеше. Дори кучето ми. Казах на околните си, че ходя на спектакъл — на премиера на представлението на Рачков ”, сподели Звездев, който е първият напуснал новото шоу.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР