Голямата щерка на кокаиновия крал Евелин Банев-Брендо надяна годежен пръстен.Александра

...
Голямата щерка на кокаиновия крал Евелин Банев-Брендо надяна годежен пръстен.Александра
Коментари Харесай

Щерката на Брендо стяга сватба

Голямата дъщеря на кокаиновия крал Евелин Банев-Брендо надяна годежен пръстен.

Александра Банева се похвали, че е споделила "Да " със фотография, маркирана от обичания гръцки остров на звездите Миконос. "Да си имаш някого, с който да прекараш вечността ", написа Алекс като добави икона на пръстен. Тя за първи път демонстрира тайнствения си фаворит в обществените мрежи и изненада някои от приятелите си с новината.

Други, които са наясно с любовта на 25-годишната млада дама с мистериозния юноша, одобриха със удовлетворение решението на двойката. "Сладури ", "Бебета ", заваляха радостни възгласи.

Александра сигурно е добра партия! Още като малолетна охолният й живот беше подсигурен с десетки милиони левове в банкови сметки, с помощта на татко й. Щастието не е напълно цялостно, тъй като от няколко години, по искане на КОНПИ, са запорирани десетки от фамилните сметки с активи за 22 млн лв..

Именно с помощта на имущественото благоденствие Алекс и по-малката й сестра Лара съумяха да получат влиятелно обучение в Лондон. Алес като приключиха Алекс се опитва като моделк зад Океана, а след това се дипломира като журналистка и изкара стаж в американски медии.

За разлика от нея, на дребната й сестричка не й се заляга над учебниците. След като бе отвлечена като 10-годишна и прекара месец и половина в плен, Лара се стреми да не помни ужаса и граби от живота с цялостни шепи. Малката щерка на Брендо също се носи на крилете на любовта. От няколко години тя има сериозен другар, с който обикалят сантиментални кътчета като Санторини, Малдивите, Дубай, Сен Тропе.

Очаква се за бъдещата женитба на сестра й издирвачите на баща им да наблюдават изкъсо дали той няма да се появи на събитието. Не е изключено сътрудници на службите да се слеят с тълпата, с цел да дебнат Брендо, написа България през днешния ден.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР