Голямата сензация в Шампионска лига Аякс, който отстрани победителя в

...
Голямата сензация в Шампионска лига Аякс, който отстрани победителя в
Коментари Харесай

Футболни прогнози преди Шампионска лига: Аякс - Ювентус

Голямата сензация в Шампионска лига Аякс, който в профил спечелилия в 3 следващи издания на шампионата Реал Мадрид, се изправя против различен огромен любимец за спечелването на трофея - Ювентус. Първата борба за място на полуфиналите е в Амстердам, а ето и предложенията за футболни прогнози на The Gambling Guy за идната среща:
Победител - Ювентус (коефициент 2.50)
Аякс играе с необикновено самочувствие след триумфа над Реал Мадрид и даже поведе в холандското състезание. Победата над " белия балет ", дружно със слабото игрово показване на " бианконерите " в Серия А, са повода за високия коефициент за Ювентус плюс неналичието на Джорджо Киелини. Но торинци са врели и кипели в елиминационни борби в последните години, а в този момент са напълно устремени към единствената цел, която не е изпълнявана от години - успех в Шампионска лига. Това беше повода за прехвърлянето на Кристиано Роналдо, който се завръща в игра през днешния ден, а " остарялата госпожа " е по-опитен и по-класен тим, който ще се възползва от грешките и ще завоюва срещата. Освен това толкоз висок коефициент не е за пропускане, когато играят два тима с класа разлика посред им.

Кристиано Роналдо да означи гол (2.48) - да означи два или повече гола (коефициент 8.00)
Два залога, които съгласно мен наложително би трябвало да се опитат. Португалецът вкара хеттрик против Атлетико Мадрид, а когато тимът му се нуждае най-вече от него, постоянно може да се разчита на португалеца. Дибала и Коста не са във форма, а от Роналдо зависят головете в противниковата врата. В последните си 4 мача против Аякс той има 7 гола, тъй че надали ще пропусне да се разпише и през днешния ден.
Играч на получи картон - Николас Теляфико (коефициент 3.00)
Това е най-грубият състезател на Аякс през сегашния сезон и по всяка възможност ще се опита да се опази от картон, защото ще пропусне идващия мач. Но Ювентус постоянно ще контраатакува, а против Роналдо, Манджукич и Бернардески ще се наложи да работи крепко и надали ще се опази.

Голове - над 2.5 попадения (коефициент 2.00)
Проблемите в отбрана за Ювентус са ясни и неналичието на Киелини ще докара (почти със сигурност) най-малко до един гол във вратата на Счесни. Аякс играе отличен атакуващ футбол, само че е уязвим на контраатаки. Мач с Ювентус в Шампионска лига мъчно може да се " търси " на голове, само че това е един обмислен риск в мач, в който и двете отбрани не са в най-хубавото си положение.
Допълнителни залози:
Кристиано Роналдо - гол+асистенция (12.00)
Двата тима да отбележат гол (1.73)
Душан Тадич - над 1.5 удари в очертанията на вратата (2.55)
Точен резултат: 1:2 за Ювентус (коефициент 9.00)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР