Голямата провокация бе направена, и тя не успя чрез едни

...
Голямата провокация бе направена, и тя не успя чрез едни
Коментари Харесай

Христо Монов: Въпросът какво прави Полфрийман незаконно в България 6 месеца не бе осветен

Голямата провокация бе направена, и тя не съумя посредством едни мощно подвластни хора. Възмедието против Полфрийман мисля, че се случва - щом успяхме като общество да се обединим, че е предписан противозаконен акт, значи сме способни да се борим да живеем почтено и да живеем по законите. Това сподели в предаването "Офанзива " по Канал 3 Христо Монов, татко на Андрей Монов, погубен от австралиеца Джок Полфрийман, за реакцията на обществото на правосъдното решение Полфрийман да бъде освободен предварително.

"Поставихте доста прецизен въпрос, който за жалост тогава при следствието, не бе осветлен - какво прави този човек 6 месеца нелегално тук в България? Усещането ми е, че той се е скрил от правораздаването. Защото в изявлението си през вчерашния ден отхвърли нещо, което е реалност - че бил невръстен: всеки може да го види в интернет, не е слух. Той има и друго нахлуване, отново към Нова година - очевидно, може би надълбоко в гените му, има нещо, което го прави към Нова година вампир или нещо сходно. Още едно съображение този човек да не е сред нас ", добави Христо Монов.

Христо Монов уточни, че с вчерашните си изявления килърът е оборил един от претекстовете на Софийския апелативен съд - че се бил поправил. "Вчера в две изявленията той сподели, че не е направил това нещо, за което има присъда от 2011 година, предходна през три инстанциии, в стотици часове съвещания. Този човек, стоешком към този момент съвсем 12 година в такова място, където би трябвало хора като него да са, от самото начало не е мислел за стореното, че е умъртвил един собствен връстник и опитал да убие различен негов ", акцентира той.

"Какво бих му споделил? Че е от хората, чиято личностна характерност е на социопат - не признава осъщественото, не изпитва страдание и се усеща сигурен, че правото е на негова страна, правото на социопата да не живее по човешки закони и по законите на всяка страна. Той е образован, манипулатор, с лидерски качества - всички тези неща са разказани в моята просвета, логиката на психиката, като характерности на социопата. Но в някои страни тези хора ги оставят зад решетките за непрекъснато ", добави Христо Монов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР