Голямата победа не е само оставката на вицепремиера Валери Симеонов,

...
Голямата победа не е само оставката на вицепремиера Валери Симеонов,
Коментари Харесай

Нинова: Симеонов подал оставка, за да осигури спокойствие на правителството

Голямата победа не е единствено оставката на вицепремиера Валери Симеонов, тя е щрих в една по-голяма картина.
Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в малко изказване в централата на партията по отношение на оставката на Симеонов, която той подава нощес на премиера Борисов.
Борисов от своя страна одобри оставката на вицепремиера.

Нинова е на мнение, че оставката на вицепремиера и водач на НФСБ Валери Симеонов е била наложителна, само че е закъсняла, подадена под напън и е неискрена.
Тя съобщи, че Симеонов си е подал оставката не тъй като е схванал какво е направил, а с цел да обезпечи успокоение на ръководещите.

Подадената оставка няма да промени нищо, тъй като митингите и обстановката са разнообразни, тъй като доста хора от разнообразни градове в страната стачкуват, установи соцводачът.
" Оставката няма да промени нищо, тъй като ръководещите не желаят да трансформират политиките. Протестите към този момент не са за една или друга персона, а те са за провежданите политики, а очевидно ръководещите не желаят да ги трансформират ", уточни Нинова.

Тя прикани държавното управление да извърши настояванията на протестиращите.

" Един път отхвърлихте техните претенции, помислете си преди да гласувате на второ четене идната седмица ", закани се соцводачът и добави, че от Българска социалистическа партия ще продължат да бъдат изразители и вносители на част от настояванията на митингите, които са аргументирани, рационални, вероятни и подкрепени с цифри.

Относно решението дали алените ще се записват на кворума в Народното събрание, Нинова означи, че решението ще бъде взето в понеделник на съвещание на изпълнителното бюро и управлението на парламентарната група на Българска социалистическа партия, което е било свикано през днешния ден.

Соцлидерът поздрави както хората, по този начин и майките на деца с увреждания по тази причина, че 26 дни не отстъпиха от най-милото, което би могла да има една майка - детето си.
Преди две години това би било невероятно, по думите на Нинова, тъй като хората се страхували да имат разнообразни отзиви и имали незаинтересованост, че нищо не може да се промени.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР