Голямата победа, е че чувството за справедливост надделя. Оставката на

...
Голямата победа, е че чувството за справедливост надделя. Оставката на
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Оставката на Валери Симеонов е закъсняла и неискрена


Голямата победа, е че възприятието за правдивост надви. Оставката на Валери Симеонов беше наложителна, само че е закъсняла и неискрена. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на брифинг в централата на партията.

Смятаме, че тази оставка няма да промени нищо, тъй като митингите и обстановката са разнообразни. Тази оставка няма по какъв начин да промени нещата, тъй като ръководещите не желаят да трансформират политиките. Ние се обръщаме към тях – част от настояванията на протестиращите ги имате на бюрата от месец. Нашето държание – продължаваме да бъдем изразители на част от настояванията на митингите. Продължаваме в този дух да представляваме настояванията и да се борим за тях, сподели Нинова.

„ Искаме да поздравим майките на деца с увреждания, че 26 дни не отстъпиха от най-милото, което има една майка – детето си – Искаме да поздравим хората, които ги поддържаха. Голямата им победа е освен оставката на Валери Симеонов, тя е щрих в една по-голяма картина. Голямата победа е събудената гражданска сила “, сподели Нинова и уточни, че преди две години това не би било допустимо. Според нея огромна победа е, че възприятието на правдивост е победило над страха и апатията.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР