Голямата певица Йорданка Христова се оказа неоткриваема за съседите си

...
Голямата певица Йорданка Христова се оказа неоткриваема за съседите си
Коментари Харесай

Съседи дирят Данчето Христова за неплатени такси

Голямата певица Йорданка Христова се оказа неоткриваема за съседите си в столичен блок в квартал „ Света Троица ”. Любимката на българи и кубинци има апартамент в панелката, само че от години не се е вясвала там, дочу HotArena .

Причината нейните съседи да я търсят къде ли не, е, че не е плащала входни такси от години. Гласовитата софиянка може и да не употребява парцела, само че все пак дължи входни такси, като й се натрупали няколкостотин лв., които по това време били нужни за ремонт на входа, написа „ България през днешния ден ”.

Певицата дала обещание да уреди въпроса, само че по незнайни аргументи към момента не се е справила с казуса, което мощно тормози локалните жители.


В реалност Данчето в никакъв случай не е живяла в „ Света Троица ” и даже го е посещавала единствено няколко пъти. Жилището е употребено от сестра й Лилия, само че от доста години е празно, като даже не е давано чартърен.

Явно Данчето нехае за този си парцел, разясняват нейни съседи.

Сагата с гарсониерата стартира през 80-те години, когато фамилията й я придобива като обезщетение за парцел в региона. В тези години певицата към този момент има друго, надалеч по-голямо и първокласно жилище, а и постоянно обитава в Куба, тъй че няма никакъв интерес към този си парцел.

В това време цената на панелката се подвига неведнъж и сега коства малко над 85 000 лв.. Самата Йорданка Христова изясни обстановката с панелката сбито.  

„ Сестра ми и татко ми живееха там. Те са хората, които са купили жилището. Всичко е оправено, а апартаментът не е мой. По същия метод преди имат ателие зад „ Плиска ”, което продадох.

Продължиха да ме тормозят за налози години наред. Казах им да си влязат в компютрите, да си ревизират информацията и да си я оправят. Доста неточности се получават. Аз постоянно съм била доста точна със сметките ”, безапелационна е Данчето.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР