Голямата певица Валя Балканска се установи временно в Смолян, узна

...
Голямата певица Валя Балканска се установи временно в Смолян, узна
Коментари Харесай

Валя Балканска се грижи за дъщеря си

Голямата певица Валя Балканска се откри краткотрайно в Смолян , разбра HotArena .

Фолклорната легенда смени местоположението си, с цел да оказва помощ на 50-годишната си щерка. Тя е тежко контузена от няколко месеца и се нуждае от грижите на известната си майка. 

„ Колкото и да обичам ранчото си, трябваше да си го изоставя, с цел да се пренеса при моето момиче. Падна доста неприятно през лятото и си счупи тазобедрената става. Наложи се да й създадат интервенция и да й сложат изкуствена. Оттогава е хадене по тъгите. Скоро я водих на обзор до Пловдив, доста е мъчно. Отказвам gopu участия, с цел да бьда до нея ", показа изпълнителката на „ Излел е Дельо бунтовник ". И допьлва, че дьщеря й е разведена от доста време.

„ Аз сьм майка на три деца и нищо че са огромни, имат потребност от мен. В куфарите ги отгледах, само че ми беше цялостна къщата. Защото доста деца - доста неразбория, само че и цялостна душа ", смее се изпълнителката.

Откакто умря мъжът й Емил Балкански, Валя се отдели от града и отпътува за ранчото си. „ Много ми помагаше брачният партньор ми. Каквото и да е имало, каквито и компликации да сме претърпели, ние изкарахме дружно до края му и ми липсва. Той ми е  бил тил, нямаш ли тил, не можеш да се бориш. Преди гледах животни, той ми nомагаше, само че откогато умря, не виждам животни. Децата да гледат, аз не желая да натоварвам никой. Но на ранчото се усещам най-свободна и щастлива. Нищо че повече съм сама ", споделя Валя Балканска, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР