Голямата ни цел напролет е постепенно да изградим облик и

...
Голямата ни цел напролет е постепенно да изградим облик и
Коментари Харесай

Eнгибаров разкри голямата цел на Спартак напролет

Голямата ни цел през пролетта е последователно да изградим образ и жанр на игра в Спартак. Това разгласи за „ Народно дело Седмицата ” Енгибар Енгибаров.

„ За тези 6 седмици по време на зимната подготовка поставихме единствено началото и в хода на шампионата ще продължим да доизграждаме стила ни на игра. Радвам се също, че създадохме прелестен колектив. Доволен съм, че момчетата се стараят, схващат моите условия и се стремят да ги извършват ”, сподели треньорът.

Енгибаров посочи, че не прави сметки за точки и класиране, само че подсигурява, че във всяка среща ще гонят успеха и максимума.

„ Има върху доста неща да работим. Знаем кои са ни слабостите и ще ги отстраняваме. Аз съм уверен, че от мач на мач Спартак ще играе по-добре и ще радва вярната си аудитория ”, добави Енги, който ще разчита на група от 22 футболисти за дуелите от втория полусезон. Последното ново попълнение на отбора е вратарят Георги Ставрев. Той е наследник на някогашния пазач на Литекс и Локомотив (Пд) и идва от Верея.

Ставрев и всички нови попълнения ще бъдат картотекирани при започване на тази седмица. Най-вероятно права няма да получи единствено нигериецът Иносент Нвокоро, чийто документи още не са подготвени.

Спартаклии стартират годината в Трета лига – Североизточна група с домакинство против Калиакра в събота от 14 часа на стадион „ Спартак ”. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР