Голямата ми мечта е да взема златен олимпийски медал. Това

...
Голямата ми мечта е да взема златен олимпийски медал. Това
Коментари Харесай

Ивет Горанова: Голямата ми мечта е олимпийското злато

" Голямата ми фантазия е да взема златен олимпийски орден ". Това съобщи в Плевен Ивет Горанова - бронзова медалистка в категория до 55 кг “кумите " от международното състезание по олимпийско карате през 2018 година

Днес тя отпътува за Европейските игри в Минск.

" В положително въодушевление съм, подготвена съм за игрите. Направихме добра подготовка, взаимни лагери. Минах през повече травми, само че те не са спънка за мен. Всеки състезател постоянно има травми. Готова съм да взема златния орден ", съобщи Горанова пред кореспондент на Българска телеграфна агенция.

В нейната категория ще вземат участие осем девойки - всички на доста високо равнище - най-хубавите от цяла Европа.

" Няма да има слаба среща, всяка една ще е на 100 %. И към този момент ще зависи кой е най-добре стимулиран и има най-голямо предпочитание да победи - той ще успее ", сподели изявената българска спортистка.

" Трябва да стана първа на Европейските игри, което ще ме приближи до Олимпийските ", добави тя и разясни, че чак през април 2020 година ще има квалификационен шампионат за олимпийските игри, където се взема квота.

" Голямата ми фантазия е да взема квота за олимпийските игри и най-много орден оттова и то златен ", безапелационна бе Ивет Горанова.

Според нея, с цел да победи един играч би трябвало е да е борбен, да желае успеха.

" Не е най-важно да си най-силен, или най-добре физически. Важното е в главата да си квалифициран и да знаеш какво да искаш и да следваш сърцето си ", уверена е плевенчанката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР