Голямата любов на Станимир Гъмов се омъжи за друг, разбра

...
Голямата любов на Станимир Гъмов се омъжи за друг, разбра
Коментари Харесай

Голямата любов на Станимир Гъмов вдигна сватба с друг

Голямата обич на Станимир Гъмо в се омъжи за различен, разбра HotArena .

Красивата Дея Андронова подвигна женитба с приятеля си наскоро, което никак не се понрави на Гъмов, въпреки двамата да са разграничени от дълго време. Двамата сякаш останаха другари, още са другари и в обществените мрежи като той харесва всички нейни фотоси. Но не и тези от сватбата й. Дея е единствената жена, за която Гъмов си е разрешавал да приказва обществено. И е признавал какъв брой е влюбен и благополучен с нея. 

Запознават се в родния му град Стара Загора и артистът незабавно се влюбва. Самата Дея не е актриса, развива се в напълно друга сфера. Той бил толкоз влюбен, че си татуирал името й, а пред другари разправял, че тя е огромната му обич. 

Преди нея Гъмов е правил огромни нелепости поради дами. Като да готви пържени кюфтета и фасул и да ги изпрати с такси до обичаната си. След раздялата с Дея му приписваха връзка с някогашната жена на Юлиян Вергов - Ирина Ялъмова и писателката Яна Борисова , само че не е афиширал връзки с никоя от двете. Разделен е с майката на сина си Ани, с която били дружно 11 години. Гъмов не крие, че усеща мощна виновност за случилото се посред им.

Днес са запазили положителни връзки, чуват се постоянно и си поделят грижите за сина си Иван. Детето към този момент е в осми клас и мощно се увлича от актьорството. Дори се е снимал в сериал, когато е бил на 7. Момчето не назовава Гъмов тате, а брат. А артистът му дава цялостна независимост, защото самият е минал през куп житейски премеждия. 

Продавал е на сергия на морето, с цел да се прехранва, бил е и общ служащ на градеж. " По 10 часа дневно - носене, стъргане, мъкнене, грундиране. Веднъж даже изсипах грунда върху себе си, без да желая ", споделя Гъмов, написа Галерия. В гилдията той е прочут като огромен хипохондрик. Преди време решил, че апендиксът му е инфектиран и ще гръмне. 

Големият му недостатък са цигарите. " Спирал съм ги един път, тъй като имах пневмоторакс и имах маркуч, който ми излизаше от дроба. Ако пушех, димът щеше да излиза през маркуча. После отново пропуших ", жалва се той. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР