Голямата любов на Натали Трифонова започва в 4-и клас, двамата

...
Голямата любов на Натали Трифонова започва в 4-и клас, двамата
Коментари Харесай

Натали Трифонова показа мъжа до себе си

Голямата обич на Натали Трифонова стартира в 4-и клас, двамата са дружно до през днешния ден.
" Той е доста по-добър човек от мен, доста по-благ темперамент ", споделя Натали за приятеля си Доан Хасан. Той пък не крие, че още от дребен е имал благосклонности към нея. През годините двамата са се разделяли няколко пъти, само че постоянно са намирали пътя един към различен, споделя Натали пред bTV.
Самият Доан сега е в доста тежък интервал, защото напълно скоро му се наложило да избави живота на татко си. Споделя, че с помощта на Натали минава леко този интервал, тъй като тя го поддържа и окуражава, само че в това време самата Натали не крие, че е изживяла нещата доста трагично.

" Не обичам да върша дълготрайни проекти, знам единствено, че желая да остана в България ", ка зва още Натали Трифонова.
" Тя е даваща обич и излъчваща обич ", безапелационна е Ванина Трифонова за щерка си. Двете се възприемат като приятелки, а един от най-драматичните моменти в живота им е преди няколко години, когато са на отмора в Гърция и претърпяват тежка злополука. Майката губи схващане, изпада в сериозно положение, пет дни лежи в болница. Тогава Натали схваща, че може да изгуби най-близкия и скъп човек до себе си. " Това ме промени и ме накара да оценявам всичко, което имам. Слава Богу, че нещата се развиха добре ", споделя тя.
Колегите на Натали – синоптиците Христина Балинска и Емо Чолаков, споделят, че в живота Натали е същата, каквато наподобява и на екрана – усмивката, слънчева и положителна. Приятелките й Анна-Мария Конова и Симона Манкова пък я разказват като доста влюбчива.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР