Голямата любов на Ивана - Стоян Стоев от оркестър Канарите,

...
Голямата любов на Ивана - Стоян Стоев от оркестър Канарите,
Коментари Харесай

Голямата любов на Ивана залюби народна певица

Голямата обич на Ивана - Стоян Стоев от оркестър " Канарите ", има нова жена до себе си. Канара заряза дългогодишната си половинка Малина Колева поради националната певица Ваня Вълкова, научи HoptArena.

Двамата към този момент не крият връзката си. Стоян и новата му възлюбена се забелязали още след връщането й в редиците на " Канарите " тази пролет. Отскоро към този момент живеят дружно и са на крилете на любовта.

Бащата на Стоян и началник на " Канарите " Атанас Стоев е дал благословията на новата връзка на първородния си наследник. За да се събере с Ваня, барабанистът заряза дългогодишната си половинка Малина Колева. Двамата бяха дружно към седем години, като непрекъснато се събираха и разделяха. По време на една от тези разлъки Стоян претърпя бурна любовна история с певицата на народа Ивана. Изпълнителката на " Шампанско и сълзи " беше луда по Канара, само че в последна сметка двамата се разделиха. След това Стоян се прибра при Малина, до момента в който в живота му не се появи Ваня Вълкова.

" Благодаря ти! Благодаря и на всички към теб, които спомогнаха да се постави завършек на тази мъка! Аз ще бъда щастлива... А той? А вие? ", е един от мненията на зарязаната Малина във фейсбук по този мотив. Тя получава голяма поддръжка от приятелите си в сложния миг.

" Връщане обратно НЯМА! Имам поддръжката и любовта на доста хора, не съм сама, както ми се втълпяваше до момента... Вярвам в себе си, знам, че ще съумея и не скърбя за предишното, в противен случай БЛАГОДАРЯ МУ за урока и за духовното ми израстване оттук насетне. Животът е прекомерно прекрасен, с цел да го пропиляваш с токсични хора ", безапелационна е Колева.

Ваня Вълкова бе омъжена в Раковски, само че се е разделила със брачна половинка си преди време. Сега тя е бясно влюбена в Стоян и е подготвена на всичко, с цел да го задържи до себе си, написа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР