Голямата любов, която май се оказа малка, на Благой Георгиев

...
Голямата любов, която май се оказа малка, на Благой Георгиев
Коментари Харесай

Взрив! Полина изригна към Благой Георгиев на рождения си ден: Не ми звъни! Да ти го вдига тая, с която ме смени!

Голямата обич, която май се оказа дребна, на Благой Георгиев - Полина Спасова, чукна 27 лазарника. Велинградчанката отпразнува събитието като свободна мома и, несъмнено, не пропусна да се щракне за кеф с съвсем всички мъжОве, почели празненството й.

Както знаем, дни преди рождения си ден, тя изиска бракоразвод от Благой Георгиев, с който нямат и година брак. Хубавото в тази ситуация е, че Джизъса не съумя да заплоди и нея, та да се види в знамение с бебе на ръце и без мъж. Но... през днешния ден чак се разбра, че повода за раздялата е у футболиста, тъй като първоначално Полина разтягаше локуми за несходство в характери, връзки и прочие...

Дали, тъй като беше подпийнала на празника си, или просто й падна пердето, само че някогашната Благовица пусна пост, съпроводен с ария на Алисия, в която се пеят многозначителни неща. Като да вземем за пример: " Не ми звъни! Нека да ти го подвига към този момент тая, с която ти ме смени. Пред вратата ми има опашка, да забележим в този момент кой кого победи... " - и сходни простотии, само че многозначителни.

И мигновено стана ясно какво?! Че разводът на Благой Георгиев и Полина Спасова се дължи на обстоятелството, който знаем от години - той просто не може да си държи панталоните закопчани и това е природа, няма по какъв начин да се промени.

Близки до Полина подшушнаха, че въпросната, с която я е сменил, е остарялата му държанка Татяна, с която са изключително близки в Сървайвър. Там просто няма с коя друга да го направи, пък и Полито взе решението след заминаването му в Доминикана.

Тагове: Полина Спасова благой георгиев Джизъса Благой Георгиев и Полина Спасова развод рожден ден Татяна Сървайвър Доминикана
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР