Голямата легенда на Спартак Варна Красимир Зафиров е убеден, че

...
Голямата легенда на Спартак Варна Красимир Зафиров е убеден, че
Коментари Харесай

Красимир Зафиров: Спартак ще бие Янтра

Голямата легенда на Спартак Варна Красимир Зафиров е уверен, че родният му клуб ще изиграе мощен сезон във втория ешелон. " Така като виждам, ние имаме една от най-хубавите селекции в групата. Все отново 8 от новите са играли в мощни клубове в елита, а и в Б група, а още няколко играчи са натрупали опит в Б група. Въпрос на време е да заиграем по-добре и да демонстрираме, че можем да реализираме това, към което се стремим и това, което желаят и чакат всички спартаклии ", съобщи Зафиров.



" Всичко, което би трябвало да се случи, е момчетата да се стиковат, да заздравят синхрона сред обособените линии и да си повярват. Надявам се това да стане по-бързо и от мач на мач да се представяме по-добре. Бих желал, Спартак да играе остро и гордо, и да е преобладаващ на всеки терен. Трябва да сграбчваме тимовете още от първата секунда, защото Спартак Варна е институция ", сподели още Зафиров, който е избиран два пъти за най-хубав вратар на България и е капитан на най-успешния тим в историята на Спартак.

" Ще поддържа от трибуните нашите против Янтра. Знам, че ще е мъчно, защото гледах габровци против Беласица и ми направиха положително усещане, само че но ние въпреки всичко сме Спартак Варна. Имаме мощната поддръжка на нашите правилни почитатели и съм уверен, че ще вземем трите точки ", добави Красимир Зафиров.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР