Голямата изненада в Шампионска лига е факт. Ювентус е аут

...
Голямата изненада в Шампионска лига е факт. Ювентус е аут
Коментари Харесай

Приказката на Аякс продължава, изхвърли Роналдо и Ювентус от ШЛ

Голямата изненада в Шампионска лига е реалност. Ювентус е навън от шампионата, откакто Аякс реализира победа с 1:2 в Торино и се класира на полуфинал. Първата среща в Амстердам приключи при резултат 1:1 и по този метод с общ резултат 3:2 холандският отбор продължава да написа своята приказка в шампионата.
" Бианконерите " откриха резултата посредством Кристиано Роналдо в 28`, само че Ван Де Беек върна очакванията на Аякс в 34`. След доста мощно второ полувреме и гол на Де Лихт в 67` холандският отбор реализира цялостен поврат и справедливо се класира на полуфинал, където ще срещне спечелилия от 1/4-финалния конфликт сред Тотнъм и Манчестър Сити.
Всичко най-интересно и видео от дуела може да видите в Sportlive.bg.
ПРЕДИ ДВУБОЯ
През уикенда Ювентус пропусна да стане предварително първенец на страната, губейки от СПАЛ, а холандците разрушиха Екселсиор с 6:2. Мачът бе засенчен обаче от травмата на младата звезда на отбора Френки Де Йонг, чието присъединяване в реванша тази вечер е под въпрос. Заради насъбрани картони дуела пропуща Талиафико.
Хубавото за Макс Алегри е, че в мача със СПАЛ той даде отмора на няколко значими свои играчи, измежду които Кристиано Роналдо. Звездата на " бианконерите " до неотдавна бореше травма и в Амстердам не беше в идеално физическо положение. Аут за домакините са Джорджио Киелини, Хуан Куадрадо и Марио Манджукич, които са с контузии. Даниеле Ругани и Емре Джан остават под въпрос.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР