Голямата дъщеря на президента на САЩ Доналд Тръмп - Иванка,

...
Голямата дъщеря на президента на САЩ Доналд Тръмп - Иванка,
Коментари Харесай

Иванка Тръмп става все по-богата

Голямата щерка на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп - Иванка, и брачният партньор й, които са съветници без заплата в Белия дом, са спечелили най-малко 82 милиона $ предходната година с помощта на вложения в ръководени преди този момент от тях компании, заяви вестник "Вашингтон пост ".

За да не бъдат упрекнати в спор на ползи, Иванка Тръмп и брачният партньор й Джаред Къшнър предадоха ръководството на фирмите си на родственици, с цел да станат част от администрацията на президента, за което не получават заплащане, само че резервираха акции в редица компании.

Дяловото присъединяване във вашингтонския хотел "Тръмп интернешънъл " донесе на Иванка 3,9 млн. $. Обезщетението й за напускането на "Тръмп организейшън " е 2 млн. $, съгласно вестника, който се базира на данъчните заявления, оповестени в понеделник.

Къшнър е спечелил общо 70 млн. $, 5 милиона от които са от първокласните жилищни здания "Куейл ридж " в Ню Джърси, благосъстоятелност на "Къшнър кампънис ". Съпругът на Иванка Тръмп е заявил приходи от десетки компании, свързани със фамилната компания за недвижими парцели.

Част от парцелите на Тръмп-Къшнър са оповестени като обща съпружеска благосъстоятелност. "Вашингтон пост " прави оценка парцелите на Къшнър сред 179 и 735 млн. $ за предходната година, а тези на жена му - сред 55,3 и 75,6 млн. $, написа "Дарик ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР