Голямата дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков се омъжи

...
Голямата дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков се омъжи
Коментари Харесай

Щерката на Илиана Раева се омъжи тайно - slava.bg

Голямата щерка на Илиана Раева и Наско Сираков се омъжи скрито, научи „ Галерия “ от няколко самостоятелни източника. Славея Сиракова и годеникът й Иван Борисов са си споделили „ Да “ без доста звук и непотребна показност, тъкмо както постоянно са желали.

Че Славея към този момент е омъжена издаде и халката на дясната ръка на безимения й пръст – тъкмо под годежния пръстен, който Иван й подари на Коледа.

Щерката на Илиана Раева е в напреднала бременност и с годеника й подписали в Гражданското в наличието на най-близките. Тя нямала желание да се омъжва, само че родителите на Иван били доста консервативни и упорствали детето да не се ражда извънбрачно.

В светските среди се шушука, че годеникът й нямал положителни благоприятни условия, което също попречило организирането на охолно празненство. Дори годежният пръстен на Славея бе очеизвадно непретенциозен, само че това ни минимум не я тормозило. За нея значима е душата на индивида, както постоянно е казвала.

„ Това, че щерка ми е сгодена, не значи наложително женитба. Може и да не се оженят въобще “, разяснява преди няколко месеца Илиана годежа на Славея. Малката й щерка Виолета се омъжи едвам предишното лято, въпреки че с половинката си Георги Коруджиев са дружно от близо 10 години и имат 4-годишна щерка.

Двамата подвигнаха обилна женитба, считана за едно от най-луксозните и скъпи тържества през последните няколко години. Затова няма да се учудим, в случай че след някоя друга година сестра й Славея също реши да облече булчинската рокля.

Апропо, Виолета още веднъж е бременна и сега двете сестри са в трепетно очакване на рожбите си.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР