Голямата дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков е изправила

...
Голямата дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков е изправила
Коментари Харесай

Голямата щерка на Илиана Раева пред анорексия? Славея е кожа и кости!

Голямата щерка на Илиана Раева и Наско Сираков е изправила цялата фамилия на нокти. Славея Сиракова има съществени здравословни проблеми и шефката на Златните девойки се е видяла в знамение с нея, научи „ Галерия “.

33-годишната Славея е станала кожа и кости поради жестоките диети, на които се подлага. Непокорната кака е вманиачена по отслабването и плашещият й тип всякога разтреперва майка й.

В началото Раева отдавала слабата фигура на щерка си на елементарна женска суетност. С времето обаче ситуацията ставало все по-сериозно, до момента в който в един миг Славея тотално отказвала да се храни. Близки до звездната дъщеря са безапелационни, че момичето има хранително разстройство и е застрашена от анорексия.

Според тях обаче виновността не е толкоз в манията на Славея, колкото в майка й и властната й натура.

„ Всички знаем каква е Илиана. Още от дребни Славея и сестра й Виолета са правели и невъзможното да покрият нормативите на майка си. Винаги е била супер взискателна към тях, със свръх упоритости освен да наподобяват безупречно, само че и да са дисциплинирани и перфекционисти. Всеки един непотребен кг се е гледал с отрицание от Раева “, описват приятелки на Славея.

Неминуемо това дава отражение върху душeвността на двете дъщери. И до момента в който дребната Виолета въпреки всичко е съумяла да се съвземе и да сътвори семейство, огромната очевидно се е поддала на комплексите си.

Неодобрението на Илиана Раева е удряло и по персоналния живот на Славея, настояват осведомени. Припомняме, че хубавицата имаше връзка с небезизвестния Алекс Ломски – някогашен брачен партньор на порно звезда. Очаквано, фамилията било срещу избора на щерка си и в последна сметка Славея се раздели с него. Преди него пък имаше връзка с някогашния футболист от ЦСКА Лукас Трекаричи, който също бе отритнат от семейството.

„ Славея постоянно е била непокорна, черната овца на фамилията.

Снима се гола за списания, пуска палави снимки в обществените мрежи. Всички са вдигнали ръце от нея “, описват близки.

Сега 33-годишната Славея е сама, до момента в който по-малката й сестра се задоми и има дъщеричка. Цялото внимание на семейството е ориентирано към дребната Илиана-Куини, като даже неотдавна вървяха на фамилна отмора в Гърция, платена от Раева.

Според осведомени, Славея се усеща подценена, което още повече се отразява на душeвността й и питателните проблеми. От приложените фотоси се вижда, че е замязяла на ходещ скелет и продължава да слабее. Майка й на няколко пъти се опитвала да приказва с нея и да я заведе на доктор, само че най-после и тя вдигнала ръце.

   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР