Голямата дъщеря на Христо Стоичков - Михаела, вече има нов

...
Голямата дъщеря на Христо Стоичков - Михаела, вече има нов
Коментари Харесай

Мика Стоичкова прави чанти против уроки - slava.bg

Голямата щерка на Христо Стоичков - Михаела, към този момент има нов бизнес, заяви sportal.bg. Мика се впусна в дълбоките глъбини на частния бранш в Маями, като се насочила в областта на дизайна. От известно време тя се занимава с направата на чанти, напоени със специфична сила, която да защищава притежателките им от несгоди.

Засега бизнесът е към момента много дребен и Мика занапред ще го развива, само че амбициозната дама е уверена, че инвестицията несъмнено ще й се възвърне неведнъж. Засега Стоичкова няма личен магазин в Маями, защото не е подготвила задоволително продукти.

Щерката на Камата създава чанти уникати, които са единствено по 1 численост и са по дизайн на клиентите. Отличителен белег за всички продукти на Стоичкова е, че на тях са изобразени сини очи, известни у нас и по света като Окото на Назар, което защищава от неприятни сили и нездравословно въздействие. Тъмносиньото обичайно се свързва с положителната карма и положителна сила. Светлосиньото пък символизирало небето и истината и затова също представлявало отбрана от злонамерени погледи.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР