Голямата дъщеря на Христо Стоичков Михаела, която на 10 юли

...
Голямата дъщеря на Христо Стоичков Михаела, която на 10 юли
Коментари Харесай

Мика Стоичкова продава чанти срещу зли очи

Голямата щерка на Христо Стоичков Михаела, която на 10 юли беше рожденичка, към този момент има ново бизнес начинание.

Мика се впусна в дълбоките глъбини на частния бранш в топъл Маями, като се насочила в областта на дизайна. От известно време тя се занимава с направата на чанти, напоени със специфична сила, която да защищава притежателките им от несгоди.

Засега бизнесът е към момента много дребен и Мика занапред ще го развива, само че амбициозната дама е уверена, че инвестицията несъмнено ще й се възвърне неведнъж. Засега Стоичкова няма личен магазин в Маями, защото не е подготвила задоволително продукти.

Щерката на Камата създава чанти уникати, които са единствено по 1 численост и са по дизайн на клиентките. Отличителен белег за всички продукти на Стоичкова е, че на тях са изобразени сини очи, известни у нас и по света като Окото на Назар, което защищава от неприятни сили и нездравословно въздействие, написа Галерия.

Тъмносиньото обичайно се свързва с положителната карма и положителна сила. Светлосиньото пък символизирало небето и истината и затова също представлявало отбрана от злонамерени погледи.

Мика стартира да се увлича по митове и мистични суеверия, откогато интензивно се занимава с йога. Още преди 4 години тя стартира да практикува въздушна йога, по-късно се насочи към обичайна.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР