Голямата дъщеря на досегашния кмет на Несебър Николай Димитров –

...
Голямата дъщеря на досегашния кмет на Несебър Николай Димитров –
Коментари Харесай

Голямата дъщеря на арестувания несебърски кмет Николай Димитров със силни думи във фейсбук

Голямата щерка на досегашния кмет на Несебър Николай Димитров – Юми, написа послание в формалната му фейсбук страница, която допреди няколко часа служеше за разпространение на развиването на община Несебър през последните четири години и в нея бяха оповестявани извършените му предизборни срещи, написа " Флагман ".

``
реклама

Вижте какво написа 24-годишната Юми:

" Мили хора, в последните години тази страница бе употребена за отчитане на резултатите в развиването на Община Несебър, само че през днешния ден ще си разреша да не е по този начин. Тези редове са написани от по-голямата щерка на господин Николай Димитров. До мен стои моята майка и негова брачна половинка - Нури. Малката ми сестричка Никол прекарва последните часове, скована в смут, питаща кой ще ѝ прави закуска, когато най-хубавият баща на света го няма. Как да ѝ разбираем, че желаят да ѝ го лишават по най-грозния и демонстративен метод посредством добре режисиран цирк?

Нека ви опиша една история...за положителното. Ние сме три девойки, обединени да поддържаме своя воин. Преди 14 години бях дете - на разведени родители. Объркано и малко изоставено. Тогава го видях, НЕГО - любящ, с топлите си очи, безрезервен към мен - непознатото дете. Колко души бяха способни да одобряват непознато дете за свое? Истински? Знаете ли, че аз ги срещнах с майка ми?

Децата са чисти и неманипулируеми, споделят хората. Видях го и го познах. Казах си “това е той ”! Искам го за мама! Той е най-хубавият човек на света! Не можеш да излъжеш едно дете! Не можеш!

Беше лято. А аз - едно непознато, преминаващо по улицата хлапе, отишло на море. Загледах се в чинията му, цялостна с розови домати, нарязани на шайби. Зениците ми се разшириха. А той ме погледна и, без да ме познава, ми сподели: “Момиченце, искаш ли да ти нарежа един домат, май си гладно? ” Някой се бе погрижил за мен. Някой ме бе забелязал! Заобичах го незабавно. Най-вкусната салата, от непознатия чичко с голямото положително сърце. Бях запленена, той отрадна сърцето ми! Завинаги! Буквално избутах майка ми пред него и ги срещнах. Казах си “пу за мен, желая ти да си ми баща! ”

От оня момент сме неразделни. До нощес. Когато го водиха пред очите ни с огромен, наследник бус...към София. Тишина, пустош, празнота, раздиращо и постепенно цъкане на часовника до сутринта.
Татко, най-хубавото нещо, което се е случвало в живота ми, си ти! Под каква щастлива звезда съм родена, с цел да те изпрати Бог в живота ми?! С какво те заслужих? Само човек с основно Ч може да обича по този начин непознато дете. Ти ми подари живот, бъдеще и вяра. Но през днешния ден те желаят да те лишават от фамилията ни.

Мили хора, сигурна съм, че го познавате добре. Както и всички добрини, които вършеше ежедневно. Най-земният човек, най-достъпният. Човекът, за който никой не знае, че взимаше под крилото си възрастни фамилии, осигуряваше дом и грижа за лична сметка, без никой да разбере. Той не парадира! Човекът, чиито порти постоянно бяха отворени за всеки. Човекът, с голямото сърце. Не мога да не помни натежателите му от отмалялост и паника в края на деня очи. Мислите му по какъв начин може да помогне на някого не свършваха с края на деня в 17,00 часа, а продължаваха до 1-2 през нощта.

Най-добрият брачен партньор, който всяка заран носи кафе на брачната половинка си. Най-добрият татко. Най-достойният човек.

Преди месец майка ми му сподели: не се кандидатирай, ще те вкарат в някоя скица, с цел да завладяват града и да го опропастят. А той отвърна: Не, няма да предам хората, които ми имат вяра. Ако се откажа, ТЕ ще завземат и съсипят града с частни ползи. - Значи си подготвен да жертваш себе си, с цел да не позволиш на избрана мощ да влезе в Несебър? - Да, квалифициран съм и го чакам, само че няма да изоставя съгражданите си.

Той знаеше какво ще му се случи, когато не прави това, което “трябва ”. Ние всички знаехме. Но той избра нас и вас, тъй като ни има за своето семейство, което би трябвало да брани с цената на всичко. С цената на показния му арест, с цената на 72 часа изолираност. 12 години той бе постоянно до тези, които имаха потребност от него. Днес за първи път той има потребност от нашата помощ и поддръжка в битката против несправедливостта. Община Несебър не може да бъде превзета по почтен път от избрани политически сили и по тази причина в ход се вкарват дейности, които в 21 век ни лишават от най-ценното ни човешко право - на свободен избор. Николай Димитров обича Несебър. Време е да му покажем, че и ние го обичаме.

От фамилията “

Николай Димитров бе отведен от вкъщи си нощес към 23:30 ч. с полицейски автомобил, а през днешния ден бе конвоиран до столичния арест на Специализираната прокуратура. Утре основният прокурор Сотир Цацаров ще изнесе детайлности пред медиите по предявения му обвинителен акт преди да бъде арестуван за 72 часа.

Николай Димитров ръководи общината от 2007 година като кмет. През 2008 година подписва брак с Нурдживан Ахмед, с която се срещат 2 години по-рано инцидентно в Слънчев бряг.

По това време той е разведен, само че продължава да се грижи за някогашната си брачна половинка и сина си Кирил, който с днешна дата е 29-годишен. Семейство Димитрови има и дребна дъщеричка, през днешния ден тя е на 9 години.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 COLLECTIONER (преди 17 секунди) Рейтинг: 62285 | Одобрение: 54690 Да лежи в панделата незабавно! Arabiia va Pors keshvar-ho-ie boazemat-i hastand.COLLECTING ENVY, MONEY AND CERTAIN ARTEFACTS. Напиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР