Голямата дъщеря на Димитър Желязков-Митьо Очите Станислава реши да коментира

...
Голямата дъщеря на Димитър Желязков-Митьо Очите Станислава реши да коментира
Коментари Харесай

Щерката на Митьо Очите огласи още тайни за фаталната стрелба във 4you

Голямата щерка на Димитър Желязков-Митьо Очите Станислава реши да разяснява развиването на делото 4you.

Щерката на Митьо Очите втрещи прокурорите с въпроса, който зададе!

След стрелбата в ресторанта на пъпа на Слънчев бряг нейният татко оцеля като по знамение, откакто беше надупчен с канонада от патрони от хората на Божидар Кузманов-Божо Кравата. На място обаче бе погубен гардът на Очите - Александър Алексиев. След екшъна бяха повдигнати обвинявания в ликвидиране на Тодор Славов и Георги Иванчев и за Организирана незаконна група (ОПГ) на Божидар Кузманов и още 9 индивида.

След броени дни ще се навършат тъкмо 3 години от въпросния 8 юни 2016 година, а делото навлиза в решителната си фаза. Въпреки това на път да излязат от ареста са и последните двама обвинени Славов и Иванчев, за които има безапелационни доказателства, че са стреляли във 4you.

Появиха се и част от претекстовете на профилирания углавен съд за изменението на мярката за неотклонение на Георги Иванчев от "задържане под стража " в парична гаранция. Решението не е дефинитивно и следва делото да бъде гледано и на втора инстанция след митинг на прокуратурата, само че в претекстовете си магистратите се базират на осъществени експертизи, които хвърлят спомагателна светлина върху екшъна в препълненото заведение в Слънчев бряг.

Станислав Желязкова изиска право на отговор и изрично разгласи, че във 4you е стреляно само от хората на Божо Кравата.

Флагман.бг разгласява нейното мнение без редакторска интервенция:

"В определението на съда за изменението на ограниченията на Г. Иванчев и Т. Славов превратно се поясняват събраните доказателства! Категорично е открито, че нахлуване има само и единствено от групата на Б.Кузманов! Всички проектили в заведението са от вътре на открито, т.е. е стреляно единствено от групата на Б. Кузманов. Няма нито един проектил в противоположна посока, т.е. към вътрешността на заведението! Нито един от очевидците до сегашния миг не е показал, че някой от приятелите на Д. Желязков е бил въоръжен! Както и нито един от очевидците до сегашния миг не е показал че Д. Желязков е бил въоръжен! Коментираните прорезни пострадвания по А. Алексиев са от разсичащ предмет и са по горната страна на ръката му, което води до извода, че са породени от различен човек! А по отношение на микрочастиците които се разясняват, са от това, че към него е стреляно от непосредствена непосредственост. А по отношение на това, че Димитър Желязков е бил с вдигната ръка над рамото е не, с цел да размахва нещо, а инстинктивно, с цел да се защищити от патрон в главата ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР