Голямата бивша звезда в колоезденето Ян Улрих се забърка в

...
Голямата бивша звезда в колоезденето Ян Улрих се забърка в
Коментари Харесай

Известен спортист опита да удуши проститутка, тъй като останал недоволен!

Голямата някогашна звезда в колоезденето Ян Улрих се забърка в нов скандал. Само преди дни германецът беше задържан при случай на остров Майорка, а през вчерашния ден го закопчаха и в хотел във Франкфурт. Причината е, че първенецът в Тур дьо Франс за 1997 година е малтретирал продажница. 

44-годишният Улрих за малко е щял да удуши момичето, което въпреки всичко е съумяло да избяга от хотелската стая и да получи помощ от личния състав.

По време на действието си колоездачната легенда е бил под " голямо въздействие от алкохол и дрога ". 

Снощи Улрих е бил отведен в психиатрична клиника.

До абсурда се стигнало, откакто Улрих останал неудовлетворен от проститутката. Тя твърди, че легендата в колоезденето опитал да я убие. Случаят занапред ще бъде разследван.

Припомняме, че преди дни Улрих вилня в дома на артиста Тил Швайгер в Майорка, с който е комшия. Вторият провел празненство, на което Улрих не бил поканен. Бившият колоездач обаче решил да влезе на купона с щурм в къщата. 

След това Улрих се извини за случилото се и го оправда с обстоятелството, че не може да превъзмогне развода със брачната половинка си. 

Той е единственият немец, който е печелил Тур дьо Франс (1997 година). Улрих е печелил още една от огромните обиколки - испанската Вуелта през 1999 година През кариерата си има и олимпийски злато и сребро от Сидни 2000, както и три международни трофеи от шосейното колоездене. През 2006 година беше отхвърлен от Тур дьо Франс поради позитивна допинг проба.

Улрих приключи спортната си кариера през 2007 година Преди три години германецът провокира злополука в нетрезво положение, при която рани двама души и потроши три автомобила.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР