Голямата битка за София ще бъде между известните кандидати –

...
Голямата битка за София ще бъде между известните кандидати –
Коментари Харесай

Мира Радева с горещ коментар на женската битка за София

Голямата борба за София ще бъде сред известните претенденти – Йорданка Фандъкова и Мая Манолова. Българска социалистическа партия нямат по-добър ход от Мая Манолова. Това съобщи социологът Мира Радева.

Според нея, подкрепяйки Манолова, социалистите се пробват да повторят триумфа с Румен Радев. „ Но има огромна разлика в обществените облици на Фандъкова и Цачева, има огромна разлика и в публичната ситуация”, разяснява тя пред bTV.

„ Фандъкова направи огромен пробив в публичните настройки. Ние сме доста консервативно и патриархално общество, само че приехме жена в ролята на четвърти човек в страната.

Фандъквоа го направи по доста грациозен метод, без да се натрапва. Забелязвах по какъв начин отиграва тези тежки рецесии. Някак си тя съумява да покаже, че може да приема рецензии, да взима тежки решения и дружно с това да резервира спокоен той. Това й е преимуществото.

Манолова направи огромен пробив, трансформира се в най-обичаните лица в българската политика.

Ако Манолова продължи мощната настъпателна линия, а Фандъкова наподобява все по този начин кротка и умерена, дали няма да провокира онази благосклонност у хората? Българинът харесва подобен вид хора”, съобщи Радева.

По думите й, Йорданка Фандъкова отигравала метод, който бил доста сполучлив за Борисов. „ Да, има проблем, има отговорни, и аз добродушно и тихичко ще взема някакви ограничения. Нейният метод излъчва доста женственост и може би по тази причина е толкоз успешна”, счита тя.

„ Ще бъде доста забавно да следим този двубой”, заключи Радева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР