Голямата българска актриса Татяна Лолова поздрави лично Христо Стоичков за

...
Голямата българска актриса Татяна Лолова поздрави лично Христо Стоичков за
Коментари Харесай

Каматa връчи Златната топка на Татяна Лолова

Голямата българска актриса Татяна Лолова поздрави персонално Христо Стоичков за празниците и пожела на всички присъстващи на неговата среща с подпис щастлива и усмихната 2020 година. Камата от своя страна връчи трофея, а публиката избухна в овации. В SkyCity Mall в София, звездата прекара неделния следобяд в разпределяне на подписи върху своята биография " Христо Стоичков. Историята " (изд. " Софтпрес " ), написана в съавторство с журналиста Владимир Памуков.

" Никога няма да не помни деня, в който видях " Златната топка " с името ми за първи път. Няма по какъв начин да не помни и по какъв начин завоювах Шампионската лига, няма по какъв начин да не помни и голмайсторския приз от международното състезание през 1994 година. Тези неща се помнят ", съобщи Стоичков пред медиите, пристигнали да отразят събитието.

Това е последното събитие за 2019 година, само че Стоичков и издателство " Софтпрес " кроят проекти за повтаряне на лятното турне и през 2020 година След сполучливи представяния на биографията му в Лондон, Чикаго, Торонто и Варшава, се приготвя и огромно събитие в Барселона напролет.

" Христо Стоичков. Историята " се трансформира в най-продаваната биография в България през 2018 година, като упованията на издателството са до края на 2019 година общият тираж да премине 70 000 екземпляра. " Софтпрес " е измежду най-големите издателства в България, а портфолиото му включва над 1500 заглавия, подбрани по този начин, че да дават отговор на мотото " Книги за цялото семейство ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР