Голямата актриса Цветана Манева, в последно време е обект хули

...
Голямата актриса Цветана Манева, в последно време е обект хули
Коментари Харесай

Цветана Манева учителка на силиконки и миски!

Голямата актриса Цветана Манева, напоследък е обект ругатни и боготворене, постоянно дава упътвания в кариерата на някои от най-известните сексбомби у нас, научи HotArena.

Навремето когато прочулата се в първия сезон на Биг Брадър Стойка Пипирудата стана нейна студентка, в актьорските среди потегли шегата, че Манева ще я учи освен да приказва верен български език, само че и да пъшка без акцент. За Стойка професор Манева отсича: „ Говори отлично и се оправя с актьорските провокации “.

Сред ученичките на актрисата е и Мис Силикон Анна-Мария Чернева. Силиконката, която хората познават от сериала „ София денонощно “, приключи Нов български университет в класа на Цветана Манева. На дипломирането й преди две години огромната актриса игра паралелно до Чернева.

Звездата на екшъна и сериалите Яна Маринова, която в сбирката си от оценки има и купата „ Мисис България 2004 “, също е ученик на Цветана Манева. Красавицата признава, че от Цветана е научила един главен принцип – когато си дружно с някого да можеш да приказваш освен на всички тематики, само че и да можеш да замълчиш.

Всъщност Цветана Манева още веднъж стана една от най-обсъжданите персони у нас поради присъединяване си в последния клип на Азис, където тя имаше задача да каже няколко обществено  ангажирани думи. Акцентът обаче беше преместен от това, което иконата на киното и театъра споделя, върху това че,     тя е дружно с икона на чалгата, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР