Голямата актриса Татяна Лолова, ТВ-водещата Десислава Стоянова, писателката Здравка Евтимова

...
Голямата актриса Татяна Лолова, ТВ-водещата Десислава Стоянова, писателката Здравка Евтимова
Коментари Харесай

She’s The One: 7 жени, за които няма невъзможни неща, на една сцена

Голямата актриса Татяна Лолова, ТВ-водещата Десислава Стоянова, писателката Здравка Евтимова са единствено част от вдъхновяващите дами, които ще описват истории от живота и триумфа

Татяна Лолова влиза в основната роля на She’s Тhe Оne. Събитието ще събере на една сцена няколко изключителни българки, които най-добре могат да бъдат разказани с репликата „ Няма невъзможни неща ”. Театралната кралица и още 6 специфични дами, ще разкрият какво се крие зад кулисите на триумфа, какъв е пътят им до него и какви са уроците по-късно. По традиция вдъхновителките ще имат дейна връзка с публиката и ще отговорят на интереса и въпросите на своите фенове, които ще участват на събитието.

Срещата с тях на 15 юли, в столичния клуб City Stage, а уредник на събитието е осведомителният портал Dir.bg.

Освен от Татяна Лолова, истории по пътя към триумфа, по какъв начин се реализира и дали е инфекциозен, ще чуем и от Здравка Евтимова - писателката, чието разтърсващо творчество влезе даже в американските учебници по литуратура.

Какво я активизира да продължава безконечната битка за по-добро? Ще показа Биляна Савова, която основа фондация „ Мога Сам “ в помощ на хората с множествена склероза; 

Как е допустимо по едно и също време да отглеждаш трите си деца, да печелиш правосъдни каузи и да се превърнеш в първата българка, изкачила Еверест - ще опише юрист Петя Колчева.

Може ли светът да бъде телевизия, по какъв начин поддържа ритъма зад кадър и усмивката си на екрана ще показа водещата, с която стартира всеки предиобед на bTV - Десислава Стоянова.

Истории за живота и неговото начало ще разкрие топспециалистът по акушерство и вътреутробни интервенции доктор Кристина Чачева, чийто труд се мери в избавени бебешки животи. И, още за женската мощ – този път от сървайвъра от деня на своето раждане - изпълнителният шеф на „ Български фонд за дамите “ Надежда Дерменджиева.

„ Поканихме тъкмо тези дами, тъй като знаем, че има какво да научим от тях. Защото ценим смислените образци без филтър. She`s The One e сцената за дами, които има какво да опишат за триумфа и пътя към него. Добрият образец е инфекциозен и ние имаме вяра в това. Даваме сцена на известни персони, само че и на такива, за които желаеме да има още гласност и място в медиите “, споделят уредниците от Dir.bg.

Подробности за събитието She`s The One 2020 на 15 юли можете да намерите на уеб страницата https://shestheone.dir.bg/.

Организаторите подсигуряват, че ще бъдат спазени всички противоепидемични ограничения, заради което местата са лимитирани. Билети към момента могат да бъдат открити тук: https://www.eventim.bg/dirbg/bg/bileti/shes-the-one-sofi-club-city-stage-1189795/performance.html
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР