Голямата актриса Татяна Лолова е загубила поне 10 кг, от

...
Голямата актриса Татяна Лолова е загубила поне 10 кг, от
Коментари Харесай

Татяна Лолова се топи от мъка по Славето

Голямата актриса Татяна Лолова е изгубила най-малко 10 кг, от тежестта си около заболяването на брачна половинка си – художникът Светослав Светославов, който се спомина на втория ден от Коледа на 85-годишна възраст, оповестява „ Телеграф “. От няколко месеца той страдал от тежко онкологично заболяване и от грижи по него комедийната прима се топяла ден след ден. Дългогодишният реквизитор на спектакъл „ София “ очевидно е предчувствал края си, защото е упорствал цялото семейство да се събере при него за Коледа – 55-годишният наследник Сава, снахата Нели, както и внуците – 20-годишният Матео и 22-годишният батко Сава.

Доайенът на рода изискал амнистия от младитте и им споделил какъв брой доста ги обича, а на другата заран склопил очи. От тогава Татяна Лолова е унищожена от тъга и не стопира да плаче, защото е дружно с обичания си мъж повече от половин век и макар че той ѝ е брачен партньор номер 2, за нея бе огромната ѝ обич. Даже е почнала да взима успокоителни, тъй като още не може да одобри, че нейният приятел в живота към този момент го няма. Заради това, че Славето, както го назовават всички, целия си живот изживя безшумно и непретенциозно, самичък избирайки да бъде в сянката на звездата, Лолова не желала да има публично поклонение. Въпреки това тя е оставила последната дума да бъде на внуците и в случай че те решат, ще има обичайно изпращане като за значима креативна персона.

За скромността му приказва и фактът, че едвам през 2014 година се престраши да покаже за първи път картините, които рисува още преди да се ожени за актрисата. Дори и на откриването на „ Багрите в мен “, Светославов отхвърляше да се назовава художник. „ Ще ми се смеят хората, ще кажат че са детски рисунки “, отвръщаше той. Половинката му обаче най-вече има вяра в гения му и признаваше с типичното си възприятие за комизъм: „ Аз съм музата, за която след това ще кажат: „ Това е Славето, той беше женен за една актриса... Коя актриса, една смешна ли? А, Стоянка Мутафова. Бе, не Стоянка Мутафова, тя е тъмна, а тая беше руса. Татяна Лолова? Не я знам “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР