Голямата актриса Стоянка Мутафова е била преместена във ВМА. До

...
Голямата актриса Стоянка Мутафова е била преместена във ВМА. До
Коментари Харесай

Преместиха Стоянка Мутафова в реанимацията на ВМА! Ламбо също е там

 Голямата актриса Стоянка Мутафова е била преместена във ВМА. До този миг тя се лекуваше в реанимацията на Правителствена болница, където се възстановяваше след тежка животоспасяваща интервенция от възпалена жлъчка.  Интервенцията бе последвана от повдигане на висока температура, която бе овладяна, само че след това се повиши още веднъж. 

Източници на " Блиц " от обкръжението на актрисата разкриха, че тя е била преместена в реанимацията на ВМА снощи по гледище на нейната щерка Мария Грубешлиева - Муки. Като причина за настояването си тя е изтъкнала, че има " известни несъгласия " с лекуващия екип, на който въпреки всичко остава доста признателна за положените грижи. 

Във ВМА Стоянка Мутафова е била призната в отделението по реанимация, където е на непринудено дишане, подкрепена отчасти от инсталация.  В същото поделение се намира сега и един от най-големите български артисти Стефан Данаилов, чието положение продължава да е извънредно тежко. Така безусловно на метри един от различен двете митове на българския спектакъл и кино сега се борят за живота си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР