Голяма звезда на тениса ще замени Григор Димитров на турнира

...
Голяма звезда на тениса ще замени Григор Димитров на турнира
Коментари Харесай

Голяма звезда сменя Гришо на София Оупън

Голяма звезда на тениса ще размени Григор Димитров на шампионата в София. По-рано през днешния ден стана ясно, че Гришо няма да пази купата си от миналогодишното издание на конкуренцията в „ Арена Армеец “ поради травма в рамото.

Организаторите на шампионата оповестиха в известие до медиите, че вместо Гришо феновете ще може гледат изявите на Стан Вавринка. 32-годишният швейцарец също е някогашен №3 в международната класация, а също така има три трофеи от Големия шлем.

Вавринка завоюва Аустрелиън Оупън през 2014 година, „ Ролан Гарос “ през 2015 година, а на идната година победи на Ю Ес Оупън. Освен това е олимпийски първенец на двойки от Пекин 2008 и притежател на Купа Дейвис за 2014 година.

„ Беше разочароващо да научим, че Григор Димитров няма да може да пристигна след подобен сполучлив сезон. Пожелаваме му бързо възобновяване. Доволен съм, че първенец като Стан се съгласи да играе, приемайки поканата ни, и то в подобен къс период. В тези времена на велики играчи в тениса има единствено няколко души, които са съумели да завоюват трофеи от Големия шлем. Стан е измежду тях. Има не просто една, а три трофеи от Шлема. Щастливи сме, че ще можем да покажем огромен първенец като него на почитателите в България и публиката в София ще може да се наслаждения на играта му “, съобщи турнирният шеф Пол Макнами.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР