Голяма ВиК авария на ул. "Дунав" Поредна ВиК авария затвори

...
Голяма ВиК авария на ул. "Дунав" Поредна ВиК авария затвори
Коментари Харесай

ВиК авария затвори бул. В. Левски за часове. Предизвика...

Голяма ВиК повреда на ул. "Дунав "

Поредна ВиК повреда затвори бул. " Васил Левски " за часове. Спука се връзката на централния водопродод с тръбата свързваща блок номер 26 на булеварда. Засегнати са единствено два-три блока, само че местоположението на повредата е неприятно, навръх натовареното кръстовище сред бул. " Васил Левски " и ул. " Дунав ", изясни техническия началник от водното сдружение. Наложи се затваряне на цялото платно за придвижване в посока центъра, тъй като се копае по цялото му продължение. Той даде обещание да отстранят повредата допустимо най-бързо, в границите на деня.

В началния стадий на разкопаването се пропускаха да преминат по булеварда единствено тролеите и градския превоз, само че след разкопаването на асфалта се ограничи и придвижването на тролейбусите.

Автомобилите и камионите се пренасочват по улица " Дунав " през ул. " Булаир " и бул. " Г.С. Раковски ", което сътвори транспортен безпорядък и огромни тапи в целия град.

Поради зародила повреда на магистрален хранителен тръбопровод на кръстовището на бул. " Васил Левски " и ул. " Дунав " част от хасково остана без вода през днешния ден, оповестяват от ВиК. Нарушено е водоснабдяването в кв. " Република ", блоковете по бул. " Васил Левски ", блоковете по ул. " Дунав " и ул. " Булаир ", част от централна градска част, кв. Изгрев и част от кв. Орфей.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР