Голяма трагедия сполетя руския тенис. 16-годишен обещаващ юноша е бил

...
Голяма трагедия сполетя руския тенис. 16-годишен обещаващ юноша е бил
Коментари Харесай

16-годишен тенисист пи шампанско и умря

Голяма покруса сполетя съветския тенис. 16-годишен обещаващ младеж е бил открит мъртъв след ваучър в 4-етажна крайградска вила, оповестява " Московский комсомолец ", представен от OFFnews.

``
реклама

Младежът дошъл да почете празненство за рождения ден на другарка тенисистка, която се била завърнала от присъединяване в интернационален шампионат, изпил няколко чаши шампанско и отишъл да спи, като споделил преди този момент, че не се усеща добре.

На сутринта приятелите му се пробвали да го разсънят, само че се оказало, че е мъртъв.

" Това е извънредно. Тийнейджърът имаше огромно бъдеще в спорта. Тренираше доста старателно, неотдавна получи званието " претендент за занаятчия на спорта ", а в това време имаше ползи в региона на компютърната сигурност.

В последно време обаче стартира да дружи с по-големите възпитаници и бързо се вписа в компанията им ", описват учители на умрелия пред изданието.

Полицията е почнала следствие, само че няма открити следи от принуждение. От мястото за конфискувани доста чаши и останалия алкохол, с цел да се откри какво е довело до загадъчната гибел. Основната версия е натравяне.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР