Голяма трагедия сполетя Лили Иванова – преди дни на 80

...
Голяма трагедия сполетя Лили Иванова – преди дни на 80
Коментари Харесай

Трагедия! Лили погреба тайно сестра си преди броени дни! Примата е съсипана

Голяма покруса сполетя Лили Иванова – преди дни на 80 години умря нейната сестра Магда , разбра HotArena .

Тъжната новина показа единствено пред „ Таблоид ” непосредствен до примата. „ Лили е унищожена след кончината на най-близката й родственица, за която полагаше неимоверни грижи ”, отсече източникът ни.

Въпреки ужаса обаче Лили съумяла да резервира наличие на духа и сама да провежда погребението на сестра си . По експлицитното предпочитание на звездата церемонията е предходна скрито и с наличието единствено на шепа близки хора. Пак по нейна волност точният ден на кончината остана загадка . Каката, която е с три години по-възрастна от иконата на българската сцена, е заровена в частен погребален парк в София .

Лили бе безапелационна, че не желае гробът на Магда да е в родния Кубрат, защото няма желание на бие по 400 км, единствено с цел да възпламени свещ и постави свежи цветя пред последния дом на сестра си ”, изясни осведоменият с драмата. Засега не са ясни аргументите за кончината на Магда.

В артсредите обаче се приказва, че 80-годишната дама се е залежала в панелния си апартамент в столичния кв. „ Банишора ” след дълго боледуване. Затова и в гилдията спекулират, че евентуално Магда си е отишла поради общо безсилие в резултат на болежките. Въпреки че Лили и Магда години наред не си говореха, смразени заради неуредени разногласия за наследствени парцели, последните две петилетки двете още веднъж се сближиха по сестрински.

Не е загадка, че софийското жилище на каката е персонален подарък от примата. При все, че апартаментът не е в изключително влиятелен квартал, по-голямата сестра отказвала да се реалокира в дом в някой от елитните региони. Като легенда се носи, че преди доста години Лили сама издействала на сестра си софийско жителство и заслон. Каката доста приличала на родственицата си, а и била с мъчен темперамент като нея.

.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР