Голяма трагедия сполетя големия и обичан от цяла България Георги

...
Голяма трагедия сполетя големия и обичан от цяла България Георги
Коментари Харесай

Зловещо разкритие само в "ШОУ"! Ето какво погуби майката на Георги Христов

Голяма покруса сполетя огромния и обичан от цяла България Георги Христов. Миналата неделя от този свят си отиде най-близкия му човек – неговата майка Павлина. Единствено „ ШОУ “ разбра и повода за трагичния завършек на 75-годишната жена. Оказа се, че е имала рак на белия дроб. Смята се, че това е заболяването на века и всеки ден взима жертви. А българските медици се оказват неспособни да уловят в точния момент туморното образувание. Родителката на Христов издъхна на 20 август във ВМА. Георги Христов обича да претърпява компликациите самичък. Споделил със доста малко хора за заболяването на майка си, защото не обичал да го съжаляват. Дори на поклонението й във вторник имало малко хора, които по някакъв метод разбрали за трагичния завършек на дамата. Пред другари се пробва да е твърд и да не демонстрира вътрешното си положение. Макар да го играе на твърд вид, очите му издават друго и като че ли всеки миг от там ще те залее вълна от сълзи. Никога обаче не би си разрешил това пред хора, още повече в медийното пространство. Затова няколко месеца живее с диагнозата на майка си, без да споделя с никого, нито пък сподели на приятелите си за настъпилата гибел.

Жоро и майка му живееха в един двор в с. Волуяк, покрай София. Той населява огромната къща, а в по-малката пристройка „ царувала “ неговата родителка.

Само няколко месеца преди този момент Георги Христов счупил ръка и на концертите си във Варна и Бургас неотдавна пял с обинтована ръка. Тогава насочи апел към феновете си по време на осъществяването на песента „ Майчице “: „ Да се помолим за моята майчица “. Нищо повече не сподели и никой не се усъмни, че родителката му има такива съществени здравословни проблеми.

Песента „ Майчице “ е отдадена на неговата родителка. Сам написа текста на парчето още през 1995 година и се трансформира в един от огромните му шлагери.

Екипът на в. „ ШОУ “изказва сърдечни съболезнования на Георги Христов, околните и роднините на майка му.

Стоян ПЕТКОВ, в. " ШОУ "

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР