Голяма трагедия с убит спортист разтърси Южна Африка. Бившият футболен

...
Голяма трагедия с убит спортист разтърси Южна Африка. Бившият футболен
Коментари Харесай

Застреляха бивш футболен национал на ЮАР

Голяма покруса с погубен състезател раздруса Южна Африка. Бившият футболен национал на страната Марк Бачелор беше убит в джипа си БМВ, до момента в който го паркира пред дома си в Йоханесбург, написа " Спортал ".

``
реклама
Бившият футболист, изявяващ се напоследък като ефирен анализатор, е умрял на място.

От полицията осведомиха, че двамата убийци на Бачелор се доближили с моторите си до автомобила му и го създали на сито. Седем патрона са попаднали в тялото му и мигновено са предизвикали гибелта му. За момента няма обвинени за жестокото действие.

Извършителите не са откраднали нищо от Бачелор, макар че той е имал бижута по себе си, а портфейлът му бил цялостен с пари, които те не отмъкнали.

Основната версия е, че е бил поръчан от негов зложелател. Най-известният подобен е някогашният лекоатлет Оскар Писториус, който неколкократно влизаше в пререкания с Бачелор преди години - най-много по време на процеса против Писториус за убийството на годеницата му Рива Стеенкамп през 2013 година

По време на съвещанията по делото Бачелор постоянно беше в половината на залата, в която места заемаха и от фамилията на убитата. След едно от тях Писториус го заплаши, че ще му счупи краката.

Марк Бечелор е играл в Южна Африка за Кайзер Чийфс и Орландо Пайрътс, както и за националния тим на родината си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР