Голяма рекламна баданарка за успехите на властта удари собственикът на

...
Голяма рекламна баданарка за успехите на властта удари собственикът на
Коментари Харесай

Н. Вълканов се скъса да хвали Борисов, българите криели доходи, Доган бил велик

Голяма рекламна баданарка за триумфите на властта удари притежателят на „ Минстрой холдинг “ Николай Вълканов по бТВ. Той похвали Борисов, като съобщи, че от първия му кабинет до момента се развивал единствено възходящо. Вълканов работел прелестно с министър Теменужка Петкова, както и с министерствата на екологията и министерството на районното развиване. Бизнесът му процъвтявал и по тази причина имало над 3 млрд лева вложения в този отрасъл през последните години.
Правителството се оправя чудесно. Хората би трябвало да си заплащат налозите и стопанската система ще се развива.

България не е най-бедната страна в Европа, само че е страната с най-вече укрити приходи, безапелационен е предприемачът, който е с изменена прическа (потъмнена коса) и визия. Вижте какъв брой пътувания има по чужбина, имат придобивки, имат приходи, само че не са оповестени, добави милионерът, който дълги години бе вторият човек след Илия Павлов в „ Мултигруп “. Именно пред неговия офис бе разстрелян Павлов на 7 март 2003 година

Ахмед Доган е популярен политик. Изключитално значим за прехода на България. Да, ние сме другари, разяснява още Вълканов. Понякога той желал препоръки от почетния ръководител на Движение за права и свободи, който, съгласно него в никакъв случай не е излизал от политиката.

Нашият конгрес (Конференция за икономическите переспективи на Балканите) ще е най-значимото събитие по време на европредседателството. Развитието на минната промишленост е изключително значимо за България и Европа. Ще участват към 350 представители от всички европейски страни, компании, организации, 15 посланици ще са там, похвали се Вълканов.

По време на целия диалог с Антон Хекимян Николай Вълканов не пестеше похвали за дейностите на властта. Бизнесменът е зам.-председател на работодателската организация КРИБА.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР