Голяма работа е Петя Буюклиева, спор няма! Уникалната ни певица

...
Голяма работа е Петя Буюклиева, спор няма! Уникалната ни певица
Коментари Харесай

Равна няма Петето Буюклиева: След като зрителите на "Черешката" я насметоха, тя се оправда, че са я "монтирали" нарочно!

Голяма работа е Петя Буюклиева, спор няма! Уникалната ни певица постоянно по този начин умее да извърта нещата, че ще излезе суха и от цунами. Знаем, че тя е измежду гостите в актуалната седмица на " Черешката на тортата " като продуцентите добре са си опекли работата. Каквито и да са другите участници, колкото и да са скучни, поканиш ли Петето, рейтингът ти е сигурен.

Нещо повече - Буюклиева е толкоз обиграна и кадърна в свадите, че и сама да я сложите в стая, отново ще ги вдигне и пет пари няма да даде. Царица!... В това се убедиха и феновете, които обаче всеобщо я попиляват в мрежата.

Още от първия епизод на " Черешката " тази седмица, потребителите се канят да линчуват певицата, поради непрекъснатите й рецензии, мрънкане, заяждане и завист. Съчетани обаче с чудесно и добре скрито двуличие...

Е, очевидно Петя чете по страниците и леко се е стреснала от всеобщия хейт, та реши да се оправдае с това, че видиш ли, от предаването са я инсталирали да наподобява заядлива, като са вадили нейни реплики и са ги слагали на подбрани за задачата места.

А тя самата дори не знаела, че я записват в някои случаи, само че по този начин било то в малкия екран... Верно ли бе, Пете?! И за какво единствено на теб бе, чадо?!

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР