Голяма полицейска операция бе проведена в Германия днес, след като

...
Голяма полицейска операция бе проведена в Германия днес, след като
Коментари Харесай

Мигранти нападнаха полицаи, дошли да разследват заради открито тяло в германски център за настаняване на кандидати за убежище

Голяма полицейска интервенция бе извършена в Германия през днешния ден, откакто мигранти попречиха на полицията да направи оглед на място на престъпление в център за претенденти за леговище в южната част на страната, където беше открит мъртвец на жена, съобщи ДПА.

Рано тази заран служителите на реда съумели единствено да потвърдят гибелта на дамата, преди жителите на центъра да ги принудят да си тръгнат от мястото.

"Причината за гибелта е незнайна и е предмет на полицейско следствие ", заяви полицията в южния немски град Регенсбург. Пристигащите служители на реда на мястото изначало били нападани от мигрантите, които ги замеряли с камъни.

"Страстите измежду някои от жителите се разгорещиха дотам, че не беше допустимо тялото да бъде прибрано ", се споделя още в официалното съобщение.

Инцидентът станал в център, където биват настанявани претенденти за леговище, до момента в който чакат решение за статута си.

След към тричасова интервенция полицията съумя да прибере тялото на умрялата жена от постройката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР