Голяма лаборатория за наркотици е разбита в столичния квартал Кремиковци

...
Голяма лаборатория за наркотици е разбита в столичния квартал Кремиковци
Коментари Харесай

Паникьосан шофьор отведе полицаи до оранжерия с марихуана

Голяма лаборатория за опиати е разрушена в столичния квартал " Кремиковци " тази заран . Вътре са били открити над 2500 растения марихуана.

В ранните часове през днешния ден, при разминаване сред Челопеч и Ботунец, водач на лек автомобил - вижда служебната кола , която прави по това време обикновен обход на региона. Водачът незабавно загася светлините на автомобила, подава газ и се отдръпва в посока на някогашния комбинат Кремиковци. Служителите на реда неотложно подават сигнал до оперативния дежурен център на Столична дирекция на вътрешните работи и към мястото навреме са ориентирани екипи от районните ръководства, които стартират обход на региона. При доближаване на единия от патрулите към портала, униформените виждат мъж, очевидно обезпокоен, усещат и характерния аромат на марихуана.

По същото време различен мъж изскача от непосредствен фургон, който при типа на служителите на реда бяга към вътрешността на постройката. При последвалата инспекция, в две от халетата и в работно помещение са открити оборудвани оранжерии за развъждането на марихуана .

Лабораторията е открита от Пето РПУ-София. На място са били арестувани двама души - татко и наследник по информация на БНР.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Разследването се управлява от Столична дирекция на вътрешните работи.

Припомняме, предишният месец сходна обстановка се бе разиграла в гр. Бухово.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР