„Голяма книга на духовете“ е разкошно цветно издание За 6-ия

...
„Голяма книга на духовете“ е разкошно цветно издание За 6-ия
Коментари Харесай

На Коледния панаир на книгата в НДК – нова книга на Том Егеланд

„ Голяма книга на духовете “ е луксозно цветно издание
За 6-ия Софийски интернационален панаир на книгата, който ще се организира от 11 до 16 декември в НДК, излиза новото хитово заглавие на един от най-четените създатели и в България – Том Егеланд. Разкошното издание с цветни илюстрации, дело на художника Мариус Ренберг, носи заглавието „ Голяма книга на духовете “ (превод Ралица Тачева). Книгата може да бъде открита на щанда на издателите от „ Персей “ - № 411 (втори етаж), където ще бъдат изложени и другите огромни бестселъри на световноизвестния създател: „ Ефектът на Лазар “ (един от тоталните шлагери на 2018 г.), „ Заветът на Нострадамус “, „ Пазителите на завета “, „ 13. деятел “, „ Краят на кръга “, „ Евангелието на Луцифер “, „ Маската на дявола “.
Сега Егеланд показва книга със страховити истории за най-митичните ужасяващи същества, допълнени от богата енциклопедия на свръхестествените сили, от която ще научите доста неща за фамозните чудовища, антични демони и митични създания.
Вярвате ли в съществуването на кръвожадни вампири и страховити върколаци? Поглеждали ли сте всяка вечер преди лягане под леглото, с цел да сте сигурни, че изпод не се крие чудовището от най-страшните ви кошмари? Събуждали ли сте се измежду нощ, усетили студения лъх на тайнствено видение, което като че ли желае да ви примами в различен оттатъшен свят? Независимо какъв е отговорът на тези въпроси, всеки от нас изпитва необичайно увлечение към страшните истории и към трепета, който те пробуждат в примрелите ни от нерешителност сърца. Затова самоуверено открехнете тази врата към царството на мрака и безплътните сенки и се сблъскайте с най-големите си страхове!
Роден е на 8 юли 1959 година в Осло, Норвегия. Неговият прародител е писателят Йон Флатабьо. Учи и живее две години в Съединени американски щати, като посещава гимназия „ Нортгрийн “ в Денвър и гимназия „ Грейнджър “ в Солт Лейк Сити. Работи в сп. „ Vi Menn “ (Ние мъжете), а по-късно в най-големия вестник „ Атенпостен “. От 1992 до 2006 година работи в най-гледаната телевизия „ TV2 “, където се издига до началник на новините. Първият му разказ е „ Залезът на боговете “, разказващ историята на модерна двойка, попаднала във викингската ера.
Романът му „ Краят на кръга “ излиза 2 години по-рано от бестселъра на Дан Браун „ Шифърът на Леонардо “. Заради удивителните прилики международните медии тиражират обвиняването в плагиатство към Дан Браун и назовават Том Егеланд „ създателят, по чиито дири върви Дан Браун “.
Книгите на Том Егеланд са непроменяемо в описите на бестселъри и са преведени на повече от 25 езика по света.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР