Голяма хакерка се оказа Актрисата от Черешката на тортата -

...
Голяма хакерка се оказа Актрисата от Черешката на тортата -
Коментари Харесай

Пияната актриса от "Черешката на тортата" със свиреп удар по Кулагин! Вижте унизителна нейна СНИМКА от предаването!

Голяма хакерка се оказа Актрисата от " Черешката на тортата " - Борислава Стратиева. Насметена и посрамена от Валентин Кулагин, актрисата впрегна волски сили и накара всичките си другари да рапортуват пияната й фотография, която гримьорът пусна след " Черешката на Тортата ". По този метод тя блокира профилът на Кулагин за 7 дни, до момента в който трае предаването, като се застрахова, че той повече няма да заплашва имиджа й на примерна и възпитана дама, в който тя доста държи да убеди феновете.

Зад кадър Борислава обаче била много палава и разказвала, че обожава секса с непозати мъже. Тя толкоз се нафиркала най-после на първия епизод на предаването, че заспала в несвяст в заведението, където се провели фотосите. От личния състав колкото да я събудили, с цел да затворят заведението, описват очевидци.


А ето какво написа Кулагин във фейсбук профила си : " Приятели, профилът ми е блокиран за 7 дни и не мога да обявявам, нито да давам отговор на известията ви, само че чета всичките мнения. Актрисата Борислава, с която бяхме в " Черешката " е агитирала всичките си другари да рапортуват пияната й фотография. Явно се срами от себе си за това, че се напи като куче и заспа по време на вечерята на Алфредо Торес, на сепарето в заведението. Сега се пробва да замете истината под килима и затъва от ден на ден. На лъжата краката са къси, също като твоите, Борислава! Няма да стигнеш надалеч. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР